Kassenbouwer Piet Bom deelt verhaal in boek

Kassenbouwer Piet Bom deelt verhaal in boek

Ondernemer Piet Bom (87) is al decennialang een bekende naam in de kassenbouw in het Westland en ver daarbuiten. Zijn innovaties zijn tot op de dag van vandaag de norm in deze wereld. Het verhaal van Bom verschijnt nu in boekvorm en dient zowel als inspiratie als een reality check. Want: waar leg je de prioriteiten in het leven? En wat is écht belangrijk?

Bom startte zijn bedrijf in 1966 in de zolderkamer van en de garage bij zijn huis. Hij heeft zijn bedrijf laten groeien tot een internationaal toonaangevend bedrijf met 150 man personeel en is altijd gevestigd geweest in het Westland.
 
Octrooien en langlopende rechtszaken
Deze ondernemer stond bekend om zijn innovaties. Innovaties die resulteerden in octrooien, maar ook in langlopende rechtszaken tegen multinationals. Het verhaal van Bom is dan ook niet alleen maar romantisch.
 
De in Kwintsheul geboren ondernemer had te maken met tegenslagen, werd zelfs uiteindelijk door de door hem zelf aangestelde CEO op straat gezet. Maar één verhaal blijft romantisch: de grote liefde voor zijn vrouw, zijn steun en toeverlaat, en het belang van zijn gezin bij zijn ondernemersstappen.
 
Wat is echt belangrijk in het leven?
Aan de hand van Boms’ ondernemersverhaal zie je hoe de kijk op zakendoen, mentale gezondheid en familie is veranderd door de tijd heen.
Extra bijzonder: Bom onderneemt op 87-jarige leeftijd nog volop. Hetzij nu zonder zijn vrouw, die tot groot verdriet van Bom twee jaar geleden plotseling overleed.
 
Het boek is in opdracht gemaakt door Deelboek Publishing en is hier verkrijgbaar.

Bron:

Deel artikel