Speel nu ook mee met hét EK-spel van de tuinbouw!

Speel nu ook mee met hét EK-spel van de tuinbouw!

Hortisoccer, de leukste online voorspellingspoule van de tuinbouw, is weer gestart. Voorspel de top 4 van het EK Voetbal en beantwoord enkele bonusvragen, dan maak je kans op de voetbalbeleving van je leven. En bovendien: meedoen is gratis!

Veel collega's uit de tuinbouw ging je al voor. Ook de teams van HS Tuinbouw Service spelen mee met Hortisoccer. Elk EK of WK sponsort het bedrijf ook de Hortisoccer Muurposter, die afgelopen week via KAS Magazine is verspreid. De teams delen de posters bovendien actief uit tijdens klussen, waardoor de poster momenteel overal kan worden gespot.

Hortisoccer en de Hortisoccer Muurposter zijn een initiatief van Holland Hortimedia, de uitgever van Goedemorgen, Hortibiz en Tuinbouwmarktplaats. Diverse bedrijven uit de sector zijn supporter van Hortisoccer, waarmee zij het initiatief mede mogelijk maken.

Meespelen met en inschrijven voor Hortisoccer is gratis en kost je slechts een paar minuten. Daarmee maak je zoals gezegd kans op de voetbalbeleving van je leven! Wacht dus niet te lang en ga snel naar www.hortisoccer.nl om mee te doen. Heb je de Hortisoccer Muurposter nog niet ontvangen of wil je extra exemplaren? Stuur dan een mail naar info@hollandhortimedia.nl en we sturen de poster(s) gratis op.

Bron:

Deel artikel