Nieuwe webshop De Vette

Nieuwe webshop De Vette

De onlangs gelanceerde website van De Vette heeft niet alleen een frisse nieuwe uitstraling, er is eveneens een webshop geïntegreerd. In de webshop zijn diverse kleine onderdelen opgenomen, ideaal voor klanten om zelf online te bestellen. Met deze stap vergroot De Vette het bestelgemak in een continu veranderende markt.

Bestellen in de webshop is voor iedereen toegankelijk. Na het eenmalig aanmaken van een account is het eenvoudig om de onderdelen, die in Rotterdam op voorraad liggen, snel te bestellen. De gebruiksvriendelijke webshop is ingedeeld in vier hoofdgroepen met onderdelen die regelmatig tijdens projecten nodig zijn, of gebruikt worden tijdens onderhoudsklussen:
-    Electra
-    Gewasbescherming
-    Pneumatiek
-    Wielen

Subcategorieën leiden gebruikers vervolgens weer een laag ‘dieper’ in het productportfolio. Daarnaast is het tevens mogelijk een prijsrange te selecteren, waarmee de selectiekeuze nog doeltreffender gemaakt kan worden.

Internationaal beschikbaar
De Vette bedient de gehele Nederlandse markt, maar ziet het werk vanuit het buitenland toenemen. Samen met kassenbouwers en installateurs worden uiteenlopende projecten in het buitenland gerealiseerd, verdeeld over diverse continenten. Daar beschikt De Vette over een specialistisch netwerk met partners die de De Vette-systemen kunnen onderhouden. Met oog op die ontwikkelingen, is een webshop een welkome aanvulling in de dienstverlening van de specialist in gewasbeschermingsapparatuur en aluminium- en staalconstructies.

Technisch vernuft
Het toevoegen van extra bestelgemak past bij deze tijd en de veranderende marktomstandigheden. Wat niet verandert is: het technische vernuft dat de producten van De Vette kenmerkt. Hans de Vette, tweede generatie, is nog steeds het technische geweten van het bedrijf. Hij was onder andere betrokken bij de ontwikkeling van het ‘De Vette-wieltje’ dat menig monorailsysteem in de tuinbouw in beweging brengt. De wieltjes zijn uiteraard beschikbaar in de webshop.

 

Bron:

Deel artikel