Log & Solve groeit verder binnen 30MHz

Log & Solve groeit verder binnen 30MHz

Vanaf 1 november groeit Log & Solve verder binnen 30MHz. Hiermee versterken Log & Solve en 30MHz elkaar in technische expertise en teeltkennis om de tuinbouw te helpen innoveren.

Log & Solve is ontstaan vanuit Klasmann-Deilmann. Hierdoor kan de substraatproducent hun transitie naar duurzaam herbruikbare grondstoffen zelf en bij hun klanten goed monitoren. Beide merknamen blijven voorlopig in gebruik om de verschillende diensten duidelijk aan te bieden. De teams gaan samen verder en hebben er veel zin in, zo laten zij weten.
 
Gerard Flinterman van Log & Solve is trots op de gekozen route: "In de achterliggende periode is duidelijk geworden dat leveringszekerheid de belangrijkste waarde is voor telers en kwekers. Dat betekent betrouwbaar, op tijd en van de juiste kwaliteit. Aan de hand van het teeltregistratieprogramma kunnen de gebruikers hun teelt nog meer sturen op leveringszekerheid. Door de afgelopen ontwikkelperiode samen met 30MHz blijft Log & Solve die verwachting waarmaken naar de gebruikers."
 
Jasper van der Auweraert, 30MHz: "30MHz helpt telers om laagdrempelig teeltstrategieën te optimaliseren met digitale oplossingen. Door de krachten met Log & Solve te bundelen, leveren we een completer pakket met 1 aanspreekpunt. Daarmee bieden we meer kwaliteit en zekerheid voor telers die een betrouwbare digitaliseringspartner zoeken. Wij kijken ernaar uit om samen met het Log & Solve team klanten nog beter te helpen de komende periode."

Bron:

Deel artikel