Video Flower Circus met Lizzie Newcombe

Video Flower Circus met Lizzie Newcombe

Barones Bloom Lizzie Newcombe boeide het publiek van Flower Circus tijdens haar eerste online optreden afgelopen vrijdag. Van begin tot eind maakte ze indruk op de kijkers met haar prachtige bloemsierkunst.

Lizzie behaalde eerder de derde plaats op het Interflora World Championship van vorig jaar in Manchester, een bewijs van haar uitzonderlijke vaardigheden. "Tijdens de online show creëerde ze zes verbluffende arrangementen, die elk verschillende technieken demonstreerden en gebruikmaakten van verschillende bloemen. Elk stuk was mooier dan het vorige, waardoor het voor kijkers moeilijk was om een favoriet te kiezen. Ze werd geassisteerd door onze cameraman voor een dag, Morgan Douglas Nuth, die ervoor zorgde dat elk detail van Lizzie's kunstenaarschap naadloos werd vastgelegd", aldus Flower Circus.

"Terwijl ze haar ontwerpen maakte, gaf Lizzie inzichtelijke uitleg over de technieken die ze gebruikte. De combinatie van materialen uit de tuin van haar ouders, samen met de bloemen, creëerde werkelijk adembenemende arrangementen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Lizzie binnenkort een liveshow zal presenteren met Flower Circus bij Tom Brown Wholesale in Londen."

Als je de show hebt gemist of hem nog eens wilt bekijken, kun je de hele voorstelling hieronder bekijken. De volgende show zal zijn op 4 oktober met Max Hurtaud, en zal live te zien zijn op zowel Facebook als YouTube.

 

Bron:

Deel artikel