Planten onmisbaar in hedendaags interieur

Planten onmisbaar in hedendaags interieur

Op 1 oktober start de vt wonen&design beurs in Vijfhuizen. Zes dagen lang kunnen consumenten zich laten informeren op het gebied van wonen, verbouwen en veranderen. En ze vinden er alles over hedendaagse interieurstyling. Om bezoekers te inspireren vaker voor groen te gaan, biedt Bloemenbureau Holland in de stand van BNS Crisp (Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten) een bijzondere groenervaring aan.

Het Bloemenbureau is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de kracht en pracht van bloemen en planten onder de aandacht van consumenten te brengen. Dat gebeurt samen met professionele partijen en met de deelname aan goed bezochte evenementen voor consumenten. Met de vt wonen&design beurs in het EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen komen die twee optimaal samen.

Zelf ervaren wat planten doen
In een fijn ingericht huis draait het om meer dan alleen meubels en accessoires: ook bloemen en planten zijn een onmisbaar onderdeel van het interieur. Samen met kwekers en interieurstylisten van BNS Crisp hebben we House of Colour ingericht, een huis en binnentuin vol met kamerplanten, waarin de bezoeker wordt ondergedompeld (een ‘bathing experience’) in een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe planten het interieur verfraaien en tegelijk het fysieke en mentale welzijn versterken.

Stylist! Magazine
Een krachtig thema dat ook uitgebreid terugkomt in Stylist! Magazine, dat tijdens de beurs wordt gelanceerd. Het blad besteedt uitgebreid aandacht aan bijvoorbeeld woongeluk, omarmend design, levend groen en groen doen. In het blad biedt het Bloemenbureau de lezer een informerend en inspirerend groendossier. Om plantenliefhebbers aan te sporen zijn er via de nieuwsbrief en website mooiwatplantendoen en via social media toegangskaarten en ook magazines te winnen.

 

Bron:

Deel artikel