Pop-up 'Orchid Room' in de Mall of the Netherlands

Pop-up 'Orchid Room' in de Mall of the Netherlands

Op donderdag 5 september – tijdens de Internationale Dag van de Orchidee – zorgt Orchidsinfo.eu voor een ultiem relaxt moment met de pop-up ‘Orchid Room’ in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Bezoekers krijgen de unieke kans om zich te omringen met duizenden orchideeënbloemen in de Orchid Room die speciaal voor deze dag ontworpen is.

Orchideeën potplanten zijn niet alleen een stijlvolle en langbloeiende toevoeging aan het interieur. Ze dragen ook bij aan geluk en hebben een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van mensen. In de Orchid Room kunnen bezoekers een moment van rust pakken midden in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, omringd door een rijk assortiment van langbloeiende orchideeën.

Schoonheid die blijft
Het evenement is een onderdeel van de promotiecampagne ‘Schoonheid die blijft’, die vanuit Orchidee Nederland – het promotiecollectief van kwekers en veredelaars – opgezet is om de buitengewone veelzijdigheid en lange houdbaarheid van orchideeën te belichten. De meeste orchideeën bloeien gemakkelijk zes tot acht weken en sommige soorten zelfs maandenlang.

Orchideeën voor bezoekers
De lange houdbaarheid kunnen bezoekers van de Mall of the Netherlands ook zelf ervaren. Elk uur wordt er een arrangement verloot middels een prijsvraag en aan het einde van het evenement worden alle planten uitgedeeld. Zo kunnen zoveel mogelijk winkeliers thuis nog lang nagenieten van de kleurrijke orchideeën.

De pop-up Orchid Room is te bezoeken op donderdag 5 september, van 10.00 – 20.00 op de Central Plaza van Westfield Mall of the Netherlands, Liguster 202 in Leidschendam.


(Foto: Orchidinfo.eu)

Bron:

Deel artikel