Florensis Garden Performance Days

Florensis Garden Performance Days

Tijdens de Garden Performance Days bij Florensis was er volop gezelligheid in de tuin. Klanten hadden de gelegenheid om de bloeiprestaties van zowel eenjarige als vaste planten te bewonderen, waaronder ook de nieuwste introducties. Een van de hoogtepunten was de Aster Alpha, die onlangs op de markt is gelanceerd en door velen wordt gezien als de beste keuze voor de nazomer.

Aster Alpha staat bekend om zijn veelzijdigheid; je kunt namelijk met 1 stek een 10,5 tot 19 cm pot vullen. Zijn planeetachtige bolvormige plantbouw is een echte eyecatcher in het schap, en dit zonder gebruik van enige remmiddelen. Aster Alpha is nu beschikbaar bij kwekerij Woudenberg (17 + 19 cm), Meerrust (19 cm) Florizon (17 cm), Fidafleur (17 cm), Bos Orchids (17 cm), Scholte (12 + 17 cm), Colour Your Garden (15 cm) Maatschap Bruygom (19 + 23 cm) en Kuipers (DE 6packs – 12 cm).

Om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen, werd dit jaar een lezing georganiseerd over 'Weerbaar Telen'. Deze lezing werd gegeven door Mark van der Werf van Power2Plants en Ronald Geverinck, Project Manager bij Florensis. De lezing bood een platform voor veel interactie en het uitwisselen van ervaringen in een informele meet & greet sfeer. De dagen werden afgesloten met een gezellige barbecue. Al met al kijkt Florensis terug op zeer geslaagde dagen vol inspiratie, kennisuitwisseling en natuurlijk tuinplezier.

 

Bron:

Deel artikel