Let's Connect: CO2

Let's Connect: CO2

Met de focus op duurzaamheid speelt het vraagstuk van de CO2-opvang en -gebruik een belangrijke in de verduurzaming van de tuinbouw. Innovatieve technieken bieden kansen om de carbon footprint te verkleinen en tegelijkertijd de productie te optimaliseren. Steeds meer bedrijven buigen zich over het CO2-vraagstuk, niet alleen vanwege duurzaamheidsoverwegingen maar ook om de efficiëntie te verhogen.

Op 11 september gaat Hillenraad Partners in gesprek gaat met diverse partijen binnen de tuinbouwsector. Het centrale thema van deze bijeenkomst is de toepassing van CO2-opvang en -gebruik in de tuinbouw. We zullen ingaan op de laatste ontwikkelingen, de praktische implementatie van CO2-technologieën en de uitdagingen op dit vlak. Eén van de partijen waarmee Hillenraad in gesprek gaat is het innovatieve bedrijf Skytree.

Programma
16.00 - 16.30 uur | Ontvangst
16.30 - 17.00 uur | Kennissessie gemodereerd door Hillenraad Partners en gastsprekers
17.00 - 17.30 uur | Afsluitende netwerkborrel

Let's Connect is powered by AVAG, InnovationQuarter, HortiHeroes, Dutch Greenhouse Delta en World Horti Center. Meld je aan voor Let’s Connect op 11 september via deze link. Deelname is gratis.

Bron:

Deel artikel