Ontdek trends op huisbeurs Mixt Creations

Ontdek trends op huisbeurs Mixt Creations

Ben jij benieuwd naar de trends voor deze kerst? Van 5 t/m 12 juni 2024 vindt de huisbeurs van Mixt Creations plaats waar de nieuwste collecties voor zomer, herfst en natuurlijk kerst worden gepresenteerd. De professionele vakhandel is van harte welkom.

Ton Kleijberg, directeur: “Hoewel het nog vroeg in het jaar is, willen wij graag de primeur geven van dé trends voor de aankomende seizoenen, inclusief de kerstperiode. Deze trends vind je terug in onze unieke plantarrangementen. Het is ook een perfect moment om bij te praten voor de zomer begint, natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.”

Locatie en tijden
De huisbeurs is te bezoeken op het kantoor van Mixt Creations, te vinden in het veilinggebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer. Je bent van harte welkom tussen 07.00 en 16.00 uur. We raden je aan een afspraak te maken via sales@mixtcreations.nl.

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen. Kijk voor meer informatie op: www.mixtcreations.nl.

Bron:

Deel artikel