Sierteelttrends van 2025 op Trade Fair Aalsmeer

Sierteelttrends van 2025 op Trade Fair Aalsmeer

Tijdens de komende editie van de Trade Fair Aalsmeer bundelen Mixt Creations, Tersteege, Jodeco en Goedegebuure opnieuw hun krachten om de nieuwste collecties te presenteren. Deze terugkerende samenwerking staat in het teken van innovatie, vakmanschap en zetten in op een duurzame toekomst met een sterke focus op groen ondernemen.

Mixt Creations introduceert dit jaar de GLOBEE Indoor Dutch design, een verfijnde designpot met hangplanten die subtiel een gevoel van rust en elegantie uitstraalt. WILD AND FREE van Tersteege brengt de trend Safari Chic tot leven, waarbij natuurlijke materialen, kleuren en robuuste elementen een belangrijke rol spelen.
Jodeco presenteert daarnaast twee nieuwe trends voor 2024: North Chic, een collectie met Scandinavische elegantie en frisse eenvoud en Fibrant Fissa, dat speelt met levendige kleuren zoals oranje, groen en de vurige tint Magenta. De thema’s weerspiegelen Jodeco’s passie voor eigentijdse en speelse ontwerpen. Goedegebuure voegt hieraan haar vernieuwde collectie van zijden bloemen en planten toe, die duurzaamheid en kwaliteit op een bijzondere manier weet te combineren.

"We verwelkomen u graag tijdens de Trade Fair Aalsmeer op 5, 6 en 7 november. Bezoek onze gezamenlijke stand op locatie 29.12 en ontdek zelf de nieuwste trends en unieke creaties die de toon zullen zetten voor 2025."

Bron:

Deel artikel