Tuinbouw presenteert zich tijdens expositie UNSEEN

Tuinbouw presenteert zich tijdens expositie UNSEEN

Later deze week, van 19 tot en met 22 september, wordt in de Westergasfabriek in Amsterdam UNSEEN georganiseerd, de grootste foto-expositie van Nederland. De Nederlandse tuinbouw gaat zich daar van haar beste kant laten zien.

Dat gebeurt bij de entree van UNSEEN met een productie-unit waarin wordt gedaan wat in kassen wordt gedaan: op duurzame en efficiënte wijze gezonde groente produceren. En die groente kun je nog proeven ook, wanneer je even langskomt.

Ook Kadir van Lohuizen is betrokken bij UNSEEN. Zijn naam begint bekend te worden in de tuinbouwwereld. Zijn boek, expositie en televisie serie ‘Food for Thought’ vormen een prachtige weergave van de manier waarop de wereld haar voedselproductie heeft georganiseerd. Het is zeker niet de bedoeling geweest van Kadir, maar in alle hoeken van de wereld is de tuinbouw in zijn werk de sector die hoop geeft.

Heb je komend weekend dus nog geen plannen of was je toch al van plan om de bakens een keer te verzetten? Kom dan vooral even naar de Westergasfabriek en plak daar dan direct een bezoek aan het Scheepvaartmuseum aan vast voor ‘Food for Thought’.

Bron:

Deel artikel