bloomon viert jubileum met limited collection

bloomon viert jubileum met limited collection

Online bloemist bloomon viert haar 10-jarig bestaan. Al 10 jaar lang verrast het bedrijf met boeketten en een 10 dagen versgarantie, speciaal ontworpen door bloemstylisten. Wat begon als online bloemenservice waarmee je via een abonnement jezelf keer op keer op een verrassend boeket kan trakteren, bloeide uit tot een online bloemenwinkel waar je naast een abonnement ook een cadeau kunt vinden voor elke gelegenheid. Deze mijlpaal wordt gevierd met een limited edition collectie die sinds vandaag te koop is.

De collectie is een ode aan de Original, de bos waar het allemaal mee begon. Dit iconische boeket heeft een luchtige en speelse stijl en is gevuld met bloemen die je niet dagelijks tegenkomt. Geen bloem is hetzelfde en elke steel krijgt de ruimte om gezien te worden. De collectie bestaat onder andere uit een speciale ‘Decade’ Original bos met een bijpassende keramische vaas in een ‘decade-of-bloomon’ bloemenprint. Deze feestelijke vaas in warm beige is speciaal ontworpen door de designers van bloomon. De bloemenprint is modern, speels en ‘bold’: een echte eyecatcher in elke woonkamer.

Het ontwerp van de bos is gebaseerd op een van de meest geliefde designs van de bloomon-fans: een warm en uitbundig boeket in oranje-, roze- en paarstinten gevuld met onder andere een feestelijke bessentak voor een confetti effect in de vaas en de bijzondere ‘Free Spirit’ roos in warme perzikkleur. Ook de wrap om de bloemen te beschermen is gehuld in de ‘decade-of-bloomon’ bloemenprint.

Bron:

Deel artikel